Spuneți-ne ce model doriți să vă facem sau întrebați-ne orice informație legată de serviciile noastre:

Numele:

Adresa de email:

Subiect:

Telefon (ex. 0700 123 456):

Mesaj:

Despre noi

Marele pictor, ilustrator Fred R. Barnard a zis că o imagine valorează cât o mie de cuvinte, de aceea prin imaginile de pe site-ul nostru vă arătăm cât de profesioniști lucrăm.

Asigurăm un ciclu complet al lucrărilor:

  • consultanță
  • proiectare
  • execuție
  • transport montaj

Vă oferim servicii de înaltă calitate cu un aspecte frumoase făcute de noi prin prelucrare manuală. Facem garduri, porți, grilaje, balustrade, stâlpi, copertine, obiecte de mobilier, decorațiuni interioare și orice obiecte din fier doriți să aveți acasă.

Avantajul atelierului nostru îl constituie gama largă de modele originale, disponibilitatea creativă de adaptare a acestora la situațiile cerute, dar și soluțiile tehnice deosebite pe care le propunem clienților noștri.

Elementele din fier forjat pot să confere unei case rafinament, stil și eleganță. Realizarea unei lucrări din fier forjat trebuie gândită astfel încât să se potrivească cu spațiul interior sau exterior al clădirii, să rezulte o imagine de ansamblu armonioasă și plăcută de privit.

Cererea de prelucrare a unui model poate varia între o zi și trei săptămâni.

Ne găsiți la magazinul Fier Forjat din orașul Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, strada Calea Transilvaniei, numărul 2, lângă parcarea hotelului Zimbru.

Ne puteți găsi și pe facebook.

Așteptăm să ne contactați pe email sau telefonic și să ne spuneți ce model doriți să aveți acasă.

Magazin Edo Fier